Okrepite ter raztegnite trup in hrbet z jogo

Okrepite ter raztegnite trup in hrbet z jogo
12.03.2018 AVTOR: Tina Ambrožič
Si želite raztegniti in obenem okrepiti trup in hrbet? Pri tem so vam lahko v pomoč tudi nekatere joga vaje, ...

Ladjica
Ladjica je ena lažjih joga vaj, s katerimi boste okrepili vaš trup. Paziti pa morate le na to, da jo boste izvedli pravilno, kako to storite, pa izveste v spodnjem videu.

Vir: YogaBody/Youtube

Ladjica z zasukom
Za tiste, ki vam ladjica ne predstavlja težav, bo primerna tudi njena nadgradnja, pri kateri v isti pozi izvedete še zasuk na levo oziroma na desno.

Vir: Jake Panasevich/Youtube

Predklon naprej s prekrižanimi nogami
Če bi radi raztegnili hrbtne mišice, to lahko storite tudi s preprosto vajo, pri kateri se udobno namestite na tla, noge prekrižate, nato pa se prepognete naprej. Kako naprej, izveste v videu ...

Vir: Yoga Hacks/Youtube

Položaj čevljarja
Vaja z nekoliko nenavadnim imenom je odlična za vaše kolke, saj pomaga pri raztezanju mišic na tem predelu telesa. Z njo pa boste obenem raztegnili tudi mišice spodnjega dela hrbta.

Vir: Toronto Star/Youtube

Most
Raztegnite in obenem okrepite zadnjične mišice ter tudi mišice hrbta in rok. Morda ne bo lahko, bo pa prijetno, saj boste dobro sprostili svoje telo.

Vir: Howcast /Youtube

Poza Lokust
Za krepitev zadnjice in spodnjega dela hrbta je dobro poznati in znati izvesti tudi t.i. pozo Lokust. Ne, ni težka, zato smo prepričani, da jo boste hitro usvojili ...

Vir: Yoga with Adriene /Youtube

Značke: Na štiri oči
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ