Prireditve - 15. DM tek za ženske

15. DM tek za ženske
Datum prireditve
04.09.2021
Organizator
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
01 2391 254 (dosegljivi smo vsak delavnik med 9. in 17. uro)
Email
info@tekzazenske.si
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

Jubilejni 15. dm tek za ženske prestavljen na 4. september 2021

Drage ljubiteljice teka,

leto dni je naokoli in še vedno smo v primežu pandemije in ukrepov, s katerimi poskušamo zajeziti posledice koronavirusa.

Ker je jubilejni tek preveč pomemben, da bi ga okrnili in izvedbo prepustili na milost dejavnikov, na katere v tem trenutku nimamo vpliva, bomo težko pričakovani 15. dm tek za ženske namesto 29. maja izvedli 4. septembra 2021. Tokrat z zagotovilom, da ga premikamo zadnjič.

Jubilejni tek bomo jeseni izvedli na način, ki ga bodo takratni ukrepi dopuščali, hkrati pa bo zadostil vsem pričakovanjem vseslovenskega ženskega tekaškega praznika. Pri organizaciji našega največja dogodka nas bo tako kot do zdaj vodila skrb za zdravje in varnost vseh zaposlenih, sodelujočih na projektu in udeleženk teka. Vse ključne informacije o obliki teka bomo na vseh kanalih dm teka za ženske objavili najkasneje do junija

Vsem tekačicam, ki ste že vplačale svojo startno številko in jo boste obdržale za septembrski termin, zagotavljamo, da ste jo kupile po najnižji ceni. Vsem, ki želite, da vam kupnino povrnemo, lahko zahtevek za vračilo pošljete od 6. aprila do 6. junija 2021. Več informacij o vračilu denarja poiščite TUKAJ.

Tekaške čevlje bomo znova zavezali prvi vikend v septembru, do takrat pa vabljeni da spremljate naše kanale, kjer bomo še naprej delili uporabne vsebine za aktiven življenjski slog.

Lepo vas pozdravlja in vam želi obilo zdravja,

Organizacijska ekipa dm teka za ženske


Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ