Prireditve - 19. Mali kraški maraton

19. Mali kraški maraton
Datum prireditve
24.03.2019
Organizator
Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Telefon
051 339 759
Email
info@kraskimaraton.si
Cena ob predprijavi
26.00 €
Štartnina na dan prireditve
45.00 €
Opis dogodka

Kje?
Sežana - športni park - Kosovelova ulica 5, Sežana
Kdaj?
V nedeljo, 24. 3. 2019, ob 11.00

PRIJAVNINA
Prijavnine so različne in so podrobneje razložene na spletni strani organizatorja: http://www.kraskimaraton.si/mali-kraski-maraton/
Cena vključuje: Organizirano tekaško prireditev, varovanje trase, okrepčila na progi in na cilju, topli obrok, merjenje in objava rezultatov, pokale in nagrade za prve tri najboljše, nagrade za tri najhitrejše v svoji kategoriji na 21 km ter zdravniško oskrbo.

Prijavite se lahko preko spletne strani www.kraskimaraton.com

Vsi udeleženci tekov bodo prejeli:
tekaško majico,
promocijski material,
štartno številko s čipom,
spominsko medaljo ter
se okrepčal s kraško joto s klobaso (jota je primerna tudi za vegane).
Tisti udeleženci tekov, ki so ob prijavi sporočili številko mobilnega telefona bodo po prireditvi prejeli SMS z doseženim rezultatom.

TRASE
Vsi teki se začnejo in končajo v Športnem parku Sežana. Trasa polmaratona bo potekala po ulicah Sežane in nato po asfaltni cesti do Lipice, kjer prestopimo državno mejo. Iz Bazovice tečemo proti Padričam, Trebčam in preko Orleka nazaj proti Sežani. Proga je skoraj v celoti asfaltirana.

- Proga KRASove 10ke na 10 km poteka od Sežane, skozi Živi muzej Krasa (urejen makadam) in nazaj do Sežane.

- Polmaraton (21.098 m)

- Krasova 10ka (10.400 m)

Otroški teki
Preživite z nami eno zabavno in zdravo dopoldne, ki bo pravi uvod v tople pomladne dni, ki prihajajo. V sklopu 19. Malega kraškega maratona bo potekal poSKOKčev tek za predšolske otroke, poSKOKčev tek za šolske otroke, Adriatic Slovenica-ov Mini maratonček ter Adriatic Slovenica-ov Mladi kraški maraton. Dobimo se v nedeljo, 24.3.2019, ob 9.00, na stojnici »Vpis in prevzem štartnih številk za otroške teke« na prireditvenem prostoru poleg Kosovelove ulice. Vse starše predšolskih otrok naj opomnimo, da se na teku lahko pridružijo svojim malčkom in jih spremljajo.

Tek je za vse otroke brezplačen. Otroci prejmejo: štartno številko, majico ter spominsko medaljo v cilju. Obvezna je pred prijava na spletni strani oz. prijava na dan prireditve.

Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ