Prireditve - 4. Hop na Grad

4. Hop na Grad
Datum prireditve
18.04.2021
Organizator
Pediatrična klinika Ljubljana
Stran organizatorja
Kontaktna oseba
Pediatrična klinika Ljubljana
Telefon
Email
info@hopnagrad.si
Cena ob predprijavi
0.00 €
Štartnina na dan prireditve
0.00 €
Opis dogodka

Hop na Grad je dobrodelen tekaški dogodek, s katerim pomagamo otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ves denar, ki ga bomo zbrali s štartninami in dobrodelnimi prispevki, bomo z nakupom aparata podarili Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z dogodkom tudi spodbujamo zdrav način življenja in povezujemo ljudi, ki želijo vračati v skupnost, iz katere izhajajo.

Tako so tekli lani: 3. dobrodelni tek Hop na grad rekorden po udeležbi in donaciji

Tek organiziramo tekaški zanesenjaki, ki smo zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev. Tek podpirajo Univerzitetni klinični center Ljubljana, Pediatrična klinika in Ustnova za Pediatrično kliniko, številni prostovoljci in nenazadnje vsak posamezni tekač in navijač. Pridruži se še ti!

Leta 2019 nas je teklo 1200 tekačev vseh starosti iz cele Slovenije.

Na 4. Hop na Grad (19 .4. 2020) nas bo teklo še več!

Ves zbran denar od startnin in dobrodelnih prispevkov bomo z nakupom naprave podarili Pediatrični kliniki v Ljubljani. Na 4. teku Hop na Grad bomo denar zbirali za nakup monitorja za kožno merjenje količine ogljikovega dioksida in zasičenosti krvi s kisikom, ki ga na pulmološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani nujno potrebujejo za zdravljenje bolnih otrok.

Hop na Grad 6 km + 80 m višinske razlike

Tekaška izkušnja s pričetkom in koncem ob novi Pediatrični kliniki v Ljubljani ter Ljubljanskim gradom na sredi poti.

Hop na Grad 2 km (brez vzpona na Ljubljanski grad)
Tek s pričetkom in koncem ob novi Pediatrični kliniki v Ljubljani ter staro Pediatrično kliniko na sredi poti.

Teki za otroke: 200 m, 400 m in 600 m
Tek za vse nadebudne tekače ob Pediatrični kliniki.

Tekaška izkušnja
Vsak tekač bo prejel platneno vrečo z logom teka Hop na Grad, štartno številko, tekači tekov Hop na Grad (2 km in 6 km) pa tudi čipe, s katerimi bomo merili čas na progi. Rezultati bodo objavljeni na spletni strani. Za varnost ob progi bo poskrbljeno. Za čas trajanja tekov bodo odseki cest, kjer bodo tekli tekači, zaprti za promet.

Za teka Hop na Grad (2 km in 6 km) bodo prvi trije moški in ženske prejeli nagrado.

Na mestu dogodka bo možno kupiti tudi tekaško majico z logom teka Hop na Grad.

S 1. januarjem 2020 lahko projektu Hop na Grad in tako otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani, pomagate tudi tako, da na številko 1919 pošljete SMS s ključno besedo “GRAD1” oziroma “GRAD5”, s čimer boste v sklad donirali 1 EUR oziroma 5 EUR. Storitev SMS donacij bo omogočena od 1.1. 2020 do vključno 30.4. 2020. Športno društvo Povodni mož kot organizator in Telekom Slovenije kot ponudnik mobilnega omrežja se zavezujeta, da bosta skrbno in v skladu z zakonodajo varovala podatke uporabnikov in pri tem postopala v skladu z določili Zakona o varovanju osebnih podatkov. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni tukaj.

Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ